9. kesäkuuta 2014

Livbox Kesäkuu

Odotin innolla perjantaina boxia saapuvaksi ja kun posti tuli joskus 4 aikaan, niin sillä oli mulle annettavana ainoastaan lasku? Kihisin siinä itsekseni kiukusta ja ajattelin, että en mene lukemaan muiden postauksia, koska haluan että boxi on aina yllätys.. Lauantaina kumminkin lueskelin jo kaikkien postaukset.. Tällä kertaa siis livboxin tulo ei tuntunut samalta, koska tiesi mitä siellä on. :D


Kesäkuun teemavärinä on kirkas vihreä ja rusettiin oli päässyt ensimmäistä kertaa pilkkuja. Aika söpö! Teemana tällä kertaa Ah, aurinko armas! Eli otsikkokin kertoo jo, että paketti sisältää jotain kesään viittaavaa ja kesällähän pitää muistaa huolehtia ihosta kunnolla.


Kesäkuun boxin sisältö :

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub : Kuorintavoide. Ovh : 8.55€ / 150ml.
Nivea : Vartaloemulsio. Ovh : 4.95€ / 250ml.
Rimmel : Huulilakka. Ovh 8.55€ / 5.5ml.
Hansaplast : Kuorintavoide. Ovh 10.75€ / 75ml.
Ecotools : Pesukukka. Ovh 5.95€
Bic Soileil Bella : Varsiterä. Ovh 8€ / 3kpl:een pkt.
VIAPLAY : 2kk 0€! ( 7.95€/kk )

Odotin täydellä innolla kesäkuun pakettia ja mielessä oli jo mitä siellä voisi olla. Tämä paketti oli kyllä aika suuri pettymys. Muutama ihan ok tuote ja loput ei ollenkaan mieluisia.

Eniten mieleen :

Neurtogenan kuorintavoide ja ja ja? No ei nuo muut tuotteet oikein ole kiinnostavia. Harmittaa kun tuo oli näytekoko ja se oli ainut mikä oli mieleen.

Muut :

Pesukukkaa en yleensä käytä, mutta ajattelin tätä testata kuivaharjaukseen, siitä olen meinaan kuullut paljon hyvää. Kaapista löytyy useampikin pesukukka, mutta ei vain ite tule käytettyä. Voi tosin olla, että Viljami varastaa tuon itselleen se kun tykkää.

Nivean vartaloemulsio ei ollenkaan omaan mieleen.. Suihkusaippua ja rasva erikseen. Tämän voisin kyllä ottaa Bulgaariaan mukaan ja koittaa testata sopisiko tällainen tuote ulkomaanmatkoille mukaan.

Sheiveri on joka naisen yksi tärkeimmistä tuotteista ja tämä olisi päässyt kyllä ehdottomasti mieluisiin, jos merkki olisi ollut eri. Olen vannoutunut Gillette venus sheivereiden käyttäjä, enkä usko että Bic voisi ikinä voittaa sitä.

Hansaplastin jalkojen kuorinta on ihan ok! Täytyy myöntää, että olen aika laiska hoitamaan jalkojani.. Ehkä voisin joku päivä kumminkin tehdä itselle pienen jalkahoidon.

Rimmelin huulilakka olisi myös ollut mieleen, jos väri olisi ollut ihan mikä muu vain kuin 300 Out Of This World. Sopii kyllä äidilleni, mutta en ikinä laittaisi itselle.

Silloin kun katson muita ohjelmia, kuin Tv:stä tulevia, niin katson niitä Netflixistä. Viaplay:lla on aika surkea tarjonta. Toivotaan, että Viljamille olisi siellä vaikka jotain kiinnostavaa urheilua.

Tässä nyt lyhennettynä oma mielipide kesäkuusta. Olen tilannut livboxia yli vuoden ja tämä on ollut kaikista boxeista huonoin. :/

Innolla kumminkin odotan jo heinäkuuta!

Mitä mieltä kesäkuun boxista? 


10 kommenttia:

 1. Omani on vielä postissa mutta tänään sen kyllä haen. oon spoilannu itteni kanssa jo viikonlopun aikana.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää kun kaikki saa boxin eri aikaan. Olis ees kiva jos se tulis kaikille samana päivänä. :D

   Poista
 2. Boxi oli ihan ok ei mikään mahtava,mut tulee varmasti useampi käytettyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Kyllähän noille aina käyttöä löytyy, jos ei iteltä niin varmasti joku muu! :)

   Poista
 3. Minunkin veli ehti innostua Viaplay-korttia katsoessa, että näkee sitä kautta urheilua. Nimen alla kun lukee Tv, leffat ja urheilu. No pöh, tuo kokeilu oikeuttaa pelkkien sarjojen ja leffojen katsomiseen, urheilua pääsee katsomaan hintaan 25€.... Hölmön harhaanjohtava kortti Viaplaylta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh? No niin justiinsa! :D Sen takia mä vannonki Netflixin nimeen, koska Viaplay on niiiiiin SURKEA. Ja tämä vielä kaikenlisäksi, niin huhu!

   Poista
 4. Mulla on ihan samat fiilikset tämän kuun boxista kuin sullakin, siis täysin samaa mieltä jokaisen tuotteen kohdalla :D

  VastaaPoista
 5. Mulle kävi samanlailla .. odotin boksia jo perjantaina , mikä pettymys! Mä en kanssa malttanut olla lukematta heti tuoreeltaan muiden postauksia ja niinpä ei toi sisältö ollut siis ylläri :( .. joo , odotin itsekkin toisenlaista sisältöä .. mutta smisti ookoo kuitenkin :/ . munkin suosikki neutrogenan kuorinta , se täytyykin testailla pikemmiten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista. Olis kiva jos kaikki sais boxin edes samana päivänä, mutta ääh! Se oli omakin suosikki, mutta niin kamalan pienikokoinen. :(

   Poista

Kiitos kommentista ♥