13. kesäkuuta 2014

Postia Viva La Divalta + meikki

Sain kyselyä Viva la Divalta, että haluaisinko muutaman tuotteen testiin. Ne tuotteet mitkä olisin halunnut testiin uudesta kevät-kesä kokoelmasta oli valitettavasti loppunut varastosta, joten otin tällä kertaa sitten muutaman vanhemman tuotteen, josta olin kiinnostunut.Ensimmäisenä valitsin tämän luomiväripaletin, joka sisältää 32 metallista luomiväriä. Eniten näistä väreistä mieleen on nuo kaikki vaaleanpunaiset ja tuolta oikealta puolelta melkein kaikki. Hintaa tällä on vähän alta 20€, näitä on ainakin jossain välissä löytynyt Kicksistä, en ole varma onko tällä hetkellä saatavilla.


Toinen tuote on 3 in 1 foundation eli kasvojen korostukseen sopiva tuote. Tummin väri sopii varjotuksiin, vaalein korostuksiin ja keskimmäinen meikkivoiteen kanssa / meikkivoiteen korjailuun.  Hintaa tällä on noin 9€ ja tätä löytyy Kickseistä.


Uusista kevät-kesä lakoista valitsin itselleni 167 Summer Rain lakan. Lakka on todella hailakan vaaleanpunainen ja sisältää paljon valkoista ja vaaleanpunaista shimmeriä. Hinta näillä lakoilla on noin 6-7€. En ole varma onko nämä uudet lakat tullut vielä suomen Kickseihin myyntiin.

Päätin tällä kertaa tehdä itselle meikin ja lakasta saatte esittelyn hieman myöhemmin, kunhan saan lakattua sen.

Ensimmäisessä kuvassa olen ilman meikkiä ja kuten huomaatte, niin naama on todella huonossa kunnossa. Sen jälkeen kun sain sen nokkosrokon / ihottuman, niin mun iholle kävi jotain? Pieniä punaisia näppylöitä ja finnejä löytyy. Olenkin nyt koittanut panostaa todella paljon naamaan, että saisin sen hyvään kuntoon.

Toisessa kuvassa mulla on koko meikkipohja tehtynä. Aloitin laittamalla meikinpohjustusvoiteen, jonka jälkeen laitoin 3 in 1 paletista keskimmäistä meikkivoiteen kanssa, sen jälkeen tein korostukset vaaleimmalla ja varjotukset tummimmalla. Vaaleimmalla peitin myös mun älyttömän tummia silmänalusia ja sen päälle lisäsin vielä Make Up Storen Cover All Blue:ta, että sain ne melkein kokonaan piiloon.


Seuraavaksi piirsin kulmat, laitoin kajaali rajat sekä luomivärit. Väreinä käytin ylärivin toiseksi viimeistä vaaleata ja alarivin toiseksi viimeistä metallin ruskeata, sivuun laitoin vielä ihan vähän mustaa. Pyydän että ette kivitä mua, mä meinaan oikeasti olen käyttänyt elämässäni alle kymmenen kertaa luomiväriä, joten opettelua on paljon!


Lopuksi laitoin vielä ripsivärin, poskipunan, aurinkopuuterin ja huulikiillon.


Lumene Matifying and Retexturizing -pohjustusvoide / Max Faxtor -meikkivoide, sävy True beige /
Viva la Diva 3in1 Face Foundation *Saatu / Make Up Store Cover All Blue / Essence Mosaic Compact -puuteri /
Essence Beach Cruisers -poskipuna, sävy I <3 Summer Break /
Viva la Diva Metal Eyeshadows *Saatu /  Maybelline Cat Eyes -ripsiväri / Lumene Blueberry Eyeliner /
Essence Cookies & Cream -huulikiilto, sävy 02 Be My Cookie Monster 
Viva la Divan tuotteet saatu yhteistyönkautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

Mitä mieltä ootte meikistä ? Onnistunut vai ei? 


16 kommenttia:

 1. Tän silmiin näyttää hyvältä...

  VastaaPoista
 2. Ää, mää oon niin kade sun silmille <3 Ne on ihanat!
  Tosi harmi toi nokkosihottuma kasvoissa.. Muistan, kun jouduin syömään kortisonia niin mulla oli naama ja rinta täynnä finnejä/näppylöitä. Onneksi nekin hävis pois, eikä jäänyt päällensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, oon kuullu ton niin monta kertaa melkein kaikilta. Sitten taas itse olen kateellinen sinisilmäisille. Miten voikaan olla näin, että ikinä ei oo tyytyväinen omiin? Esim. Mulla on kiharat hiukset ja oon kade kaikille kellä on suorat ja ne kellä on suorat haluis kiharat.. :D
   Juu kortisonista mullakin on iho kärsiny. Oon nyt kolme kuuria joutunu vetää ja eniten se on vaikuttanu naamaan ja yläselkään, jossa on paljon näppylöitä... :/ Tosin sieltä ne on ruvennu pikkuhiljaa lähtemään pois. :)

   Poista
 3. Ihana luomiväripaletti! Nätti meikki tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Toi luomiväripaletti oli kyllä myös mun mieleen!

   Poista
 4. Kivoja juttuja oot saanut ja nätti meikki

  VastaaPoista
 5. Oikein kaunis meikki ja hyvät on värit tuossa meikkipaletissa. :) Pitäis itellekin ostaa joku tuollainen meikkipaletti missä on paljon eri sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt tällä hetkellä Viva la divan nudie paletti, Naked 2, Viva la divalta vielä kaksi erilaista meikkipalettia, joten ehkä pitäisi useammin alkaa käyttämään meikkiä? :D

   Poista
 6. Ihana meikki, oot niin nätti. ^__^ ♥

  VastaaPoista
 7. Todella hyvin oot onnistunut luomivärien kanssa! Ainut mikä häiritsee, ovat nuo kulmakarvat. :/ Sun kasvot olisivat paljon hoikemman näköiset jos sun kulmakarvat ei olisi noin pyöreät ja noin lyhyet. Sulle sopisi niiin hyvin jotku tän malliset kulmat : http://thecrowqueenxvx.tumblr.com/post/74148572162 !

  Äläkä ota tätä kommenttia mitenkään pahalla, tarkotus ei ole loukata tai mitään vastaavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista ja palautteesta! :) En todellakaan ota mitenkään pahalla, vaan mun mielestä on hyvä saada myös kritiikkiä. :) Mun täytyykin koittaa tänään tuollaisia kulmakarvoja itselle.

   Poista
 8. tuo viva la divan ei oo korostus vaan peiteväriä... siinä on eri sävyt punaisten ja sinisten peittoon (eli käytännössä näpyt ja tummat silmänaluset) sillä ei kuulu korostaa mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä juttu. Olen ymmärtänyt itse sitten väärin. Ohjeessa luki, että on tarkoitettu korostuksiin. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥