10. kesäkuuta 2014

Katsaus toukokuuhun

Tein viimeksi kuukausi sitten postauksen, johon loin kollaaseja puhelimen kuvista maalis-huhtikuulta. Sain viestin, jossa pyydettiin että tekisin joka kuukausi tällaisen katsauksen menneeseen kuukauteen. Toiveenne on kuultu ja nyt olisi vuorossa kollaaseja "aiheittain" toukokuulta.

Papi <3
Koirista mulla on todella todella paljon kuvia, enkä edes Instaan kerkiä kaikki päivittämään. Papi on todella erikoinen, meinaan yleensä kun otan kameran käteen, niin koira karkaa. Sain kumminki muutaman hyvän kuvan äitienpäivänä kun oltiin Hyvinkäällä. Viimeisessä kuvassa toinen kuuntelee niin tarkkaan, josko joku avais vaikka jääkaapin oven.

Milo <3 
Milo taas ei ole ikinä hetkeäkään paikalla, joten puolet kuvista on yleensä heilahtaneita. Aina kumminki kun aurinko tulee esiin, niin Milo painelee kovaa vauhtia parvekkeelle ja pysyy siinä niin kauan kunnes aurinko taas katoaa.

Herkut! 
Hihi, vähän naurattaa kun viime kollaaseissa oli kuva, kun liikuin paljon. xD Nyt on liikunta jääny pikkuisen vähemmälle ja oon syöny niin paljon kaikkia herkkuja! Totesin itselleni, että kesällä saa herkutella ja talvella kuntoillaan. Tai jotenkin niin.

Lempparit <3 

Oon ihan rakastunu mun uusiin leopardi Espadrillotteihin sekä bikineihin, jotka mami kävi mulle ostamassa Hyvinkäältä, kun Hämeenlinnassa ei ole vielä Cubusta. Oli hauska kun äiti meni kassalle näiden kanssa, niin se oli suoraan sanonut, että juu ei todellakaan ole mulle vaan tyttärelle. 


Pakolliset meitsi kuvat! Näitä löytyy vaikka ja kuinka! Söin muuten Livboxin mukana tulleen Lady Vita -kuurin ja viimeisenä päivänä oli pakko painella kovaa vauhtia kampaajalle. Tukka teki jonkun ihme kasvupyrähdyksen? :o Toukokuun kynsistä lempparit oli nämä kolmet. Artwork, kultaista ja pinkkiäVega <3
20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja miten hyvä niillä on kävellä!

   Poista
 2. Ihanat bikinit!!!! :) Ja kiva tämä kuukauden kollaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin noi bikinit, niin mun oli pakko saada ne!! Kiva kuulla! :)

   Poista
 3. Kuva vertailu hiusten kasvupyrähdyksestä :p?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän pääsi siis käymään nyt niin, että otin aloituskuvan ja unohdin ottaa kuvan ennen kampaajaa ja otin vasta kampaajan jälkeen, joten :DD

   Poista
 4. Voi että noi teidän luffet on lutuisia! ♡
  Ja mitä herkkuja! Njams! Ja siekin olet niin nätti ^_^
  Ja kynsistä ei varmaan enää tarvis sanoo mitään, mutta ne on U P E I T A!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mamin omat paksukaiset! <3
   Kiiiiitos jälleen kerran ihanuus !! ^_^
   <3 <3 <3 <3 <3

   Poista
 5. Pitäis varmaan joku päivä kun Luna on terve ja pystyy taas peuhaamaan tavalliseen tapaan niin ottaa ja tulla leikkimään noiden teidän karvamakkaroiden kanssa, tai toisin päin : D siitä on melko kauan viime kerrasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kuulostaa ihan mahtavalta! :) Ois kiva nähä pitkästä aikaa sekä teitä, että lapsia ja tietty Lunaa <3 Varmaan meiän olis helpompi tulla sit käymään teillä? :D Viime kerrasta on joo pikkusen aikaa!

   Poista
  2. Niinno ehkä toisaalta nyt kun miettii lapset + Luna autossa : DD pitää sopia joku päivä sitten kun Lunalle annetaan lupa taas telmiä (8 nopsasti se onneksi näyttää parantuvan : )

   Poista
  3. Laitetaan facebookissa viestiä puolin ja toisin! Tänä kesänä on kyllä pakko nähdä, vaikka teiän häiden jälkeen tullaan moikkaan sitten avioparia<3!

   Poista
 6. Kivaa vaihtelua tämmöinen postaus! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D On joo! Tosin tuntuu, että nyt on ollu paljon enempi kaikkia muita postauksia, kuin kynsiä! :D

   Poista
 7. Tosi kiva postaus. Suloisia nuo koirulit. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥