15. kesäkuuta 2014

Coral Milano -swatchit

Tein toukokuun lopussa swatchit Coralin Hollywood lakoista ja nyt olisi vuorossa sitten Milano kokoelman swatchit. Lakat saatu testiin yhteistyökumppaniltani Kynsikauppa.com:ilta.


Näistä lakoista olin todella innoissani. Hollywood lakat oli hieman synkempiä ja sopii siten hyvin syksyyn, nämä taas on värikkäitä ja sopii hyvin kesään. :) Ne näyttää jo tuossa rivissä niin söpöiltä kaikki.

Lakat on merkitty pulloon ainoastaan M:llä ja numerolla, mutta jokaiselle lakalle löytyy myös nimi. Itse tykkään lakoista joilla on nimi, koska ne jää mieleen, mutta pelkät kirjaimet on todella tylsät ja ei niitä voi muistaa.

Kaikki lakat ovat laadultaan samanlaisia, eli hyviä. Glittereitä ei tarvinnut kalastella, vaan niitä tuli juuri sopivasti ja ne asettui kynnelle hyvin. Lakka oli helppo lakata, eikä siistittävää jäänyt melkein ollenkaan. Lakat kuivuivat nopeasti.

M01 Fashion Week
Fashion Week on väriltään vadelmanpunainen ( hieman punaisempi ) jelly, jonka seassa on paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, sinisiä, hopeisia, vihreitä ). Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta.

M02 Creative Philosophy
Creative Philosophy on väriltään marjapuuron ja mustikkamaidon sekoitus jelly, jonka seassa on paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, sinisiä, vihreitä, hopeisia, kultaisia ). Lakkaa on kynsillä 3 kerrosta ja sillä sai melkein peittävän lopputuloksen, jos olisi halunnut ihan kokonaan peittävän olisi 4 kerros ollut tarpeen. Jos lakkaa ei halua kerrostaa, niin tämän voi lakata jonkun lakan päälle, jolloin kerros riittää hyvin.


M03 Prestige Style
Prestige Style on pohjaväriltään todella hennon vaaleanpunainen jelly, jonka seassa on paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, hopeita, kultaisia ). Kerrostin tätä lakkaa 3 kerrosta, jolloin sain omaan mieleen hyvän lopputuloksen. Jos ei halua että pohja on noin vaalea, niin kannattaa tämä lakata esim. vaaleanpunaisen lakan päälle.


M04 Top Model
Top Model on vaalea maitomainen jelly, jonka seassa on paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, hopeita, kultaisia ). Lakkasin tätä 2 kerrosta ja sain aika hyvän lopputuloksen. Jos haluaa kunnolla peittävän lopputuloksen, niin suosittelen lakkaamaan tämän jonkun lakan päälle esim. valkoisen.


M05 Italian Miracle
Italian Miracle on väriltään turkoosin vihreä jelly, jonka seassa on paljon eriväsiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, hopeita, kultaisia ). Lakkasin lakkaa 3 kerrosta, että sain peittävän lopputuloksen.


M06 Performance
Performance on väriltään vaaleansininen jelly, jonka seassa on paljon erivärisiä ja kokoisia gittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, hopeita, kultaisia ). Kynsillä lakkaa 3 kerrosta, jolla sain peittävän lopputuloksen.


M07 Future Style
Future Style tämä lakka eroaa 6 ensimmäisestä hieman. Pohja on läpikuultava, jonka seassa on todella paljon pientä hopeaa shimmeriä, lakka sisältää myös paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, hopeita. Kynsillä lakkaa 2 kerrosta, kolmannella olisi voinut vielä saada hieman peittävämmän lopputuloksen, mutta itse tykkään tuosta noin. Tämän voi myös lakata esim. valkoisen päälle, jolloin kerroksia riittää yksi.


M08 Alternative Design
Alternative Design tämä on kokoelman ainoa pelkkä glitterlakka. Lakka sisältää todella paljon erikokoisia ja värisiä glittereitä ( punaisia, vihreitä, sinisiä, kultaisia, hopeita ). Lakkasin tämän Color Clubin Look, Don't Tusk lakan päälle. Glitteriä ei tarvinnut kalastella pullosta, vaan sitä tuli yhdellä siveltimen vedolla tarpeeksi.


Kaikkien lakkojen päälle on lakattu yksi kerros pikakuivattajaa. Siinä ne 8 upeutta sitten olisi. Jotenkin kaikki on niin samanlaisia ja silti niin erilaisia.

Näistä on vaikea päättää omia lemppareita, mutta eniten mieleen on Fashion, Prestige, Top Model ja Alternative.

Lakkoja saat ostettua itsellesi Kynsikaupasta ja hintaa yhdellä on 4.50€ tai koko setillä 28€.

* Lakat saatu testiin yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista / ostoista. 

Mitä mieltä ootte näistä ihanuuksista? Mikä on teidän oma lemppari? 


22 kommenttia:

 1. Future Style taitaa olla mun suosikki. Jännän näköisiä lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Future Style on kyllä jännä. :) Kaikki on kyllä aika erikoisia!

   Poista
 2. Onpas pirteitä glittereitä:) Omassa käytössä tosin tykkäisin varmaan enemmän yhdestä kerroksesta jonkun peittävän lakan päällä. Kuitenki hamstraan aina liikaa glittereitä, jotka sitte jää käyttämättä, joten tuskinpa tuun näistä mitään hankkimaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kivoja kaikki! :) Swatchasin nämä kaikki näin, mutta kyllä tulee jatkossa varmaan myös näkymään jonkun peittävän lakan päällä! :D Mulla on kanssa glitterlakkoja laatikot täynnä ja silti niitä tulee aina vaan hankittua lisää. :DD

   Poista
 3. Uuuu jea mitä lakkoja! ♥
  Oma lemppari on tuo Prestige Style. Performancekin on ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania! <3 Jotenki niiin erikoisia!
   Prestige on kyllä ihana<3

   Poista
 4. Tykkään kyllä kaikista. Oon monesti niitä kuolaillu netin ihmeellisessä maailmassa... Future style ja Alternative Design on lempparit. Muut hyvällä kakkossijalla. Vaikea nuista on ees päättää, mikä ois ihanin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivoja kaikki! Itse en kyllä näistä osaisi kaupassa valita mitkä ottaisin, joten pitäisi ottaa varmaan kaikki! :D

   Poista
 5. Ompa ihania. :) Tuossa on monta lakkaa, jotka huolisin. Jos pitää valita niin tykkään eniten tuosta Prestige Style ja Future Style lakasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös näistä! Prestige on kanssa mun mieleen! Toki nuo kaikki on tervetulleita mun kokoelmiin. :D

   Poista
 6. Tosi söpöjä lakkoja kaikki. :) Minä taidan tykätä eniten Fashion Weekistä. Yllätys, pinkki kun on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä omalla tavalla niin ylisöpöjä. :D Fashion week on ihana<3

   Poista
 7. Miun kommentit ei vissiin ole tullu perille? o_O
  Oisko tää nyt kolmas kerta kun kokeilen... no kokeilen vielä kerran :)
  On kivan näköisiä lakkoja, mutta onneks nää ei aiheuttanut "HALLUUN!HALLUUN!" huudahduksia :D
  Tai ainakaan vielä ei aiheuttanut, saas nähdä sitten kun näen nämä siulla jonkun värilakan päällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu tullu muuta kommenttia, kuin tämä yksi. :O Ihana blogger taas!
   Sillon kun näitä kaupassa ensimmäistä kertaa, niin ei nämä kyllä aiheuttanut mullekaan mitään haluun fiiliksiä, mutta nyt kun sain nämä lakattua kynnelle, niin hmmh näähän onki ihan kivoja. :D <3

   Poista
 8. Alternative design. Ihania kaikki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥