8. kesäkuuta 2014

Shimmer Polish : Christina

Jälleen halusin kynsille jonkun uusista Shimmer polishin lakoista. Oon laittanut työpöytään muistilapun kiinni ja siitä aina katon mitkä on testaamatta. Uusista olen testannut vasta yhden, joten oli vaikea valita mikä tällä kertaa. Päädyin kumminkin valitsemaan Christinan, koska olin jo päättänyt millaiset kynnet haluan ja Christina sopi täydellisesti niihin. 

Christina
Christina on tummapohjainen, jonka seassa on paljon turkoosia ja vihreätä glitteriä, sekä vähän punaista, kultaista ja mustaa. 


Näin ensin Heidin kynnet ja samana iltana Instassa nämä. Olin ihan myyty kummillekin kynsille joten idea oli siinä. Ensiksi lakkasin kynsille Essien Licoricen, joka on täydellinen musta lakka. Yleensä laitan aina kynsiin kaksi kerrosta lakkaa kuin lakkaa, mutta tämä peittää täydellisesti yhdellä kerroksella ja suomisudin ansiosta lakka on helppo levittää, eikä siivottavaa tule melkein yhtään. Onneksi, koska musta lakka on kamala poistaa kynsinauhoilta. Päälle laitoin kerroksen Opin Matta päällyslakkaa. 


Odottelin noin vartin - puoli tuntia.. Unohdin katsoa kelloa, kun upppoiduin täysin Orange Is The New Black 2 pariin. Kynnet kuivu hyvin sillä aikaa. Joka toiseen laitoin suuren Chevron vinyylin ja etusormeen sekä nimettömään tein kuviot päinvastoin. Kaikkiin kerros Christinaa ja valmista. 

Tykkään, tykkään ja tykkään näistä älyttömästi, mutta nää on ehkä vähän tummat kesällä? Kyllä näillä silti muutaman päivän viihtyy, ennen kuin kaipaa jo väriä. Essie : Licorice / Shimmer Polish : Christina *Saatu / Vinyylit
Kuvasta puuttuu Opin : Matta Top Coat
Tajusin muuten justiinsa, että viimeksi kun lakkasin Shimmerin lakalla, niin käytin silloinkin mattalakkaa.. Jotenki kaikki glitterlakat näyttää niin hyvältä, joko matattuna tai juuri noin, että toinen lakka on matattu. 

Shimmer Polishin lakkoja voit ostaa TÄÄLTÄ. Lakka saatu testiin yhteistyönmerkeissä. 
* Linkit eivät ole mainoslinkkejä. 

Iskeekö matatut kynnet teihin? 


16 kommenttia:

 1. Ooh, ihanat!!! <3 Matatut lakkaukset iskee aina, varsinkin glitterit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos <3 Mä en tiedä mikä niissä viehättää, mutta ne on vaan niin upeita<3

   Poista
 2. Todella upeat kynnet, tykkään! ^_^
  Matta + glitter = ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos <3
   Oon ihan samaa mieltä sun kanssa <3

   Poista
 3. Hienot kynnet ja ihana tuo Shimmer Polishin lakka. :) Matatut kynnet iskee muhunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Christina on kyllä yksi ihanimmista Shimmeri Polishin lakoista <3! ISKEE

   Poista

Kiitos kommentista ♥