5. kesäkuuta 2014

Day 28 : Inspired by A Flag

Kyllä se taitaa olla sellainen juttu, että mä saan tänä kesänä tän haasteen päätökseen! Mun oli kauhean vaikea jatkaa 27 päivän jälkeen, halusin aina kynsille jotain muuta kuin lippuja ja jotenki ajattelin että lippukynnet olisi kauhean vaikea toteuttaa. Tiesin ainoastaan sen, että haluan inspiroitua Amerikan lipusta ja lähdin etsimään Pinterestistä jotain ideaa. Ei tarvinnut edes kauan etsiä, kun löysin nämä ja niitä vähän muuttamalla sain omannäköiset ja helposti toteutettavat kynnet.


Nyt on näkynyt monissa blogeissa tällaisia "terapia" kynsiä, eli lähes kuivalla sudilla lakataan menemään. Alle lakkasin kaksi kerrosta Ginatricotin valkoista ja etu -ja keskisormeen pääsi Ciaten Boudoir. Onneksi koitin ensin paperille, mulla oli meinaan suti melkein kuiva ja silti siinä oli liikaa lakkaa. Muutamia viivoja sinne, tänne ja tonne.

Nimettömään pääsi Essencen It's Raining Men tummansininen, jonka seassa on todella paljon sinistä ja pinkkiä shimmeriä. Lakka peitti hyvin kahdella kerrokselle ja laadultaan taattua Essenceä.


Pikkurillin kohdalla ei voi sanoa muuta kuin FAIL. Ajattelin, että olisi kiva jos siinä olisi kaikki lipun värit, eli valkoinen, sininen ja punainen.. No peukalossa se näyttää hyvältä, mutta tuohon sudin olisi pitänyt olla vieläkin kuivempi. Kuulostaa niin helpota, että sudit vaan lakkaa kuivalla, mutta taitolaji sekin näköjään.


Nimettömään vielä tähtikuvio Moyoyn Princess - 14 laatasta. En omista näköjään valkoista leimauslakkaa, joten käytin tuota Ginan valkoista.

Kysyin Viljamilta, että mikä sille tulee näistä mieleen, niin kuulemma taidenäyttely...

Ginatricot : White / Ciate : Boudoir / Essence : It's Raining Men! /
Moyou Princess Collection - 14 
Mikä teille tulee näistä mieleen? 
Onnistuinko? 


14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet taas, mun täytyy sanoa, että tykkään tosi paljon tuosta pikkurillin kynnestä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! No ehkä se ei sitten olekaan niin Fail? Sitä jotenki itse on aina niin kriittinen? :D

   Poista
 2. Hienot. Melko erikoisella tavalla toteutettu amerikanlippu, mutta toimii! :) Kiva oikeestaan, ettei oo sitä perinteistä lippumallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kiva kuulla. Aluksi ajattelin, että maalaanko vaan liput kaikkiin, mutta jotenki se olisi ollut niin vaikeeta. :D

   Poista
  2. Välillä on kiva mennä sieltä, missä aita on vähä matalampi.. ;)

   Poista
 3. Kyllähän noista se ameriiikan lippu tulee mieleen! :) Hyvin oot myöskin käyttäny mielikuvitusta etkä tehny perinteisen mallin mukaan. Tykkään näistä tosi paljon! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, hyvä kuulla! :D Kiitos paljon muru<3!

   Poista
 4. Kyllä näistä amerikka tulee mieleen, mutta ei se taidenäyttelykään ollut huono idea!:D
  Hieno lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei Viljami sitten ihan hakoteillä ollutkaan. :D Sitten kun sanoin, että ei kun amerikan lippu, niin kyllä se sit tokas, että no niin tuleeki :DD Kiitos!

   Poista
 5. Hienot. :) Amerikka tulee mullekin mieleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥