6. kesäkuuta 2014

Äitille kynsiä Osa 3

Jos joku ei vielä tiedä, niin teen äidilleni aina kynnet kun nähdään. Se on niin rakastunut kynsilakkoihin. Aina kun ilmoitan, että ollaan tulossa niin ensimmäinen lause on "muista kynsilakat". Kerran oltiin jo lähdetty ja unohdin lakat, kysyin haittaako se jos ei lakata tällä kertaa..? Haittasi, joten jouduttiin palaamaan takaisin! :D

Osan 2 tein tammikuussa, joten sen jälkeen on tullut muutamat kynnet tehtyä ja ajattelin nyt esitellä teillä taas muutamat. 


Nämä taitaa olla maalis-huhtikuun kynsiä ja lakkana toimi China Glaze : Highlight of my summer, joka on lähtenyt jo eteenpäin. Lakkaa kynsillä 3 kerrosta ja levittäminen oli tuskaa. Leimaksi pääsi Kunsii blogin Hanneleen suunnittelema feeniks-lintu ja pikkurilliin sudenkorento. Päälle vielä China Glazen Faidy dust tuomaan kimallusta. Muuten kivat, mutta pikkurillin leima ei toimi feeniksien kanssa. 


Nämä kynnet tein huhtikuun alussa ja idea on otettu Annin kynsistä. Mustan tilalle lakkasin Opin Where did suzi's mangon ja aksenttikynnen Opin I just can't cope-acabanalla. Keskisormeen kukkia ja lopuksi asettelin ympäriinsä Ciaten Sequin miss mistleto:esta erivärisiä hexejä. 


Pääsiäiskynnet näytti tänä vuonna tältä. Pikkurillissä ihana Isadoran Macaron ja nimettömässä Isadoran Lemon soda. Molemmat hiekkalakat vaatii kolme kerrosta peittävän lopputuloksen saamiseen. Glitterit Opin I snow you love me lakasta. 

Etu -ja keskisormeen kaksi kerrosta Essencen Hello Spring! lakkaa ja lopuksi pääsiäisaiheiset siirtokuvat päälle. 


Vappuna tein äitille samanlaiset vappukynnet kuin itelle, mutta eriväreillä. Alla kaksi kerrosta Ginatricotin valkoista ja palloissa käytetty Kikon 449 & 450 lakkoja. Äiti tykkäsi näistä, mutta mun mielestä nää meni täysin penkin alle ja olisin halunnut aloittaa alusta. :D 

idkuva

Nämä rupeaa olemaan jo uusimpia kynsiä. Idea näihin saatu näistä kynsistä. Äiti tuli nopeasti käväsemään meillä ja aikaa ei ollut kauan, joten päätin tehdä helpot kynnet. Hmph.. Aikaa meni kolme kertaa niin kauan kuin olisi saanut mennä. Onneksi lopputulos oli niin kiva, että se ei enää haitannut. Näissä käytetty kaksi kerrosta Opin Brazil -kokoelman hiekkalakkoja. 


Viimeisenä uusimmat kesäkynnet. Äiti halusi kynsille jotain raikasta, joten päätin tehdä appelsiini / greippi -kynnet. Alla kaksi kerrosta Essencen Flashy Pumpkin oranssia ja päälle leimattu keltaisella leima BM-410 laatasta. Mun mielestä noi on appelsiinejä, mutta äiti väittää verigreipeiksi. 

Tällaisia kynsiä taas pitkästä aikaa! Nyt täytyy taas kasata kesäkynnet kokoon ja koittaa kesän lopulla julkaista sitten ne. :) 

Essence : Flashy Pumpkin / Essence : Hello Spring! / Kiko : 449 Lawn Green / Kiko : 450  Light Tiffany / 
Brazil Collection : Samba-dy Loves Purple, I'm Brazil Nuts Over You, What's A Little Rain Forest & You're So Flippy Floppy / 
Opi : I Just Can't Cope-Acabana / Opi : Where Did Suzi's Mango? / I Snow You Love Me /
China Glaze : Fairy Dust / Isadora : Macaron & Lemon Soda /
Ginatricot : White / Ciate : Sequin Miss Mistletoe / Konad Keltainen
Laatat : BM - 410 & 308

Mitkä kynnet oli kivoimmat?


28 kommenttia:

 1. Kesäkynsistä tykkään eniten! Tosi raikkaat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ehkä eniten myös mun mieleen! :)

   Poista
 2. Mun mielestä noi viimiset appelsiinikynnet on ihanimmat! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :3 Ne onnistu kyllä ihmeen hyvin!

   Poista
 3. Ihania lakkauksia oot äitilles väsänny! :)
  Mäki tein joskus äitilleni lakkauksia mutta mun mielestä lyhyisiin kynsiin on niiiin vaikeeta tehä mitään.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Se on oikeesti vaikeeta! Joskus mun mielestä oli helppo lakata muiden kynsiä, mutta kyllä se nykään on vaikeeta, kun omat kynnet lakkaa niin rutiinilla. :D

   Poista
 4. Tuo variaatio mun kynsistä näyttää tosi kivalle! Ihanan pirtsakka versio :) Tykkään myös noista appelsiinikynsistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun mustat on kyllä niin ihanat, että mun täytyy tehdä ne vielä joskus omille kynsille. :) Appelsiinikynnet on kyllä kivat! :)

   Poista
 5. Kivoja kynsiä. Tykkään eniten noista viimeisistä kesäkynsistä. :) Ne on hienot ja pirtsakat.

  VastaaPoista
 6. Kaikki kynnet on tosi nättejä, mutta nuo sateenkaarikynnet on mielettömän upeat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ne onnistu kyllä ihan hyvin! Täytyy vielä omille kynsille tehdä samanlaiset! :D

   Poista
 7. Sitrus-kynnet on mun suosikit! Ihanat!

  VastaaPoista
 8. Aww ihanaa, että pääset vähän jakamaan harrastusta äitisi kanssa. :) minä lakkaan aina siskoni ja mummon kynsiä. :) nuo viimoiset on ihanan kesäiset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan kiva lakata muidenki kynsiä, vaikka se on vähän vaikeempaa. Lakkaan usein myös anopin ja naapureiden kynnet! :D Kiitos!

   Poista
 9. Mä en oo aikoihin laittanut äitin kynsiä .. :( .. se varmasti kyllä tykkäis , kun tehtäis kunnon manikyyri .. nooh , tulevalla viikolla meillä on aikaa , kun faijapuoli lähtee reissuun .. voidaan lakkailla rauhassa .. :)
  Hauskimmat ja huomiota varmasti herätti nuo sateenkaari lakkaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi ei. :( Pitää oikein kunnon lakkaushetki ja laitat äitisi kynnet kuntoon! :) Mä teen joskus äitille käsi ja jalkahoitoja ja se on aina niin tyytyväinen! :) Ne on aika näyttävät ;)

   Poista
 10. Herkullisimmat kynnet on ehdottomasti noi appelsiinit, namskis!
  Olen ajatellut tehdä itsellenikin appelsiinikynnet nyt kesällä mut en oo vielä muistanu/kerennyt :D
  Mie lakkaan kans äitini kynsiä mut sille pitää lakata aina ihan yksiväriset vaaleanpunaiset, tylsää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupee tekemään mieli jaffaa kun kattelee niitä. :D
   Mulla ois kanssa yhdet mielessä millaiset aattelin tehä jossain vaiheessa ( jos muistan ). :D Tyydyn aina kumminki sitten johki muihin. Ai se ei tykkää koristeluista? Repäset joskus lakkaat, jotkut mustat kynnet sille xDD

   Poista
  2. Melekeen pitäis nuin tehdä xDD

   Poista
 11. Jee, mun feeniks!
  Mun äiti on ihan samanlainen, aina varmistaa, että on lakat mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se on!! :D
   Hahha, eikä.. Mua aina niin naurattaa se!

   Poista

Kiitos kommentista ♥