25. maaliskuuta 2012

Fani&Viljami 13.03.2009

Ajattelin nyt kertoa teille vähän meistä! :) Olin jo pitkään suunnitellu tätä, mutta aina tää vaan jotenki jäi, nyt kun näin että ihana henna oli tehnyt kanssa tälläisen,joten saimpa idean sieltä ! Tässä vielä linkki hennan blogiin Elämää vauvan ja miehen kanssa.

Elikkä aloitetaan ihan alusta. Tunsin viljamin veljen, jo pitkälti ennen kuin tutustuin viljamiin, ja olin hänen kanssaan pyörinyt paljon, mentiin sitten yhteen oikeuden käyntiin hyvinkäällä 20.1.2009. ja viljamin veli oli sitten pyytänyt veljensä sinne mukaan, tiesin jo jotakin viljamista, mutta silloin siellä salissa tajusin että onpas hyvännäköinen, sieltä sitten mentiin mäkin kautta, s-markettiin ostamaan kaljaa, ja istuttiin siellä parkkihallissa koko ilta, ja siinä sitten tutustuttiin paremmin ja vaihdettiin numeroita yms. Illalla sain ensimmäinen viestin viljamilta missä sovittiin että tavataan huomenna, ja mähän olin ihan in love,hyvä ku sain nukuttua, en ees puhunu mistään muusta ku viljamista :D

Siitä sitten meni muutama viikko, ja mä jo asuin viljamin luona! Ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka tehtiin heti kesäkuussa bulgariaan, jossa tatuoitiin sydämet meille, mulle käteen ja viljamille niskaan, se oli vähän niin kuin kihlaus siellä, mutta ei vaan haluttu ostaa sormuksia! Tultiin ulkomailta, ja me muutettiin hämeenlinnaan meijän yhteiseen asuntoon, saatiin heti 3h +k+wc+sauna, asuttiin siinä sitten melkeen vuosi ja vuoden aikana kerkesi tapahtua todella paljon, mentiin 17.9.09 laivalle juhlimaan mun 18-vuotis synttäreita, ja sillon viljami kosi mua ensimmäisen kerran, ja mä kieltäydyin,kai mä ajattelin jotenki että se oli vaan vitsi, sitten muutaman kk päästä se kosi mua uudelleen ja taas annoin kieltävän vastauksen, en muista että olisiko ollu vielä 3 kerta :o Ei kai, mutta 15.2.2010 me mentiin maistraatissa naimisiin, ja muistan aina sen kun kerroin siitä niin kukaan ei uskonu, ei ees mun äiti, joka vaan nauro, mutta maistraatin jälkeen lähdettiin hyvinkäälle näyttämään sille vihkitodistusta, jolloin meni yks kymmenes osa sekuntti, ja se vaan itki, vaikka ilon aihehan se oli :D

Sitten ruvettiin järjestelemään häitä, ja kirkko saatiin varattu 12.06.10, juhlia järjestettiin ja oli niin paljon kaikkea, että en ees muista oikeen mitään siitä ajasta :D Paitsi sen tuun aina muistamaan kun mä kävelen sinne kirkkoon, ja sanon mun puol isälle, että mä en tuu tekemään tätä enään ikinä tän jälkeen, olin niin paniikissa, että sanoin siinä alttarilla viljamille että pitää mustakii meinaan musta tuntu et mä pyörryn, ajatelkaa nyt ku kaikki kattoo ja apua huih, oli se siis mun elämäni paras päivä <3 Juhlat meni hyvin, hää yö sujuvasti wc-pöntön ääressä molemmat ja aamulla takasi hääpaikalle tutkimaan miten jotkut juhlavieraat voi, kun sinne siis sai jäädä yöksi :)
<3

<3
Sitten melkeen heti jo lähdettiinki hää matkalle turkkiin, viettämään tätä lemmen lomaa :) Sieltä palattua arki taas alkoi, meillä oli edessä muutto pienempään asuntoon,tulossa matka egyptiin, ja mitä kaikkea.
Niili
Egyptin matkan jälkeen tehtiin melkeen heti perään uus matka egyptiin. Sitten pidettiinki pitkä tauko matkailusta, tai no pikku matka oli syksyllä turkkiin mutta muuten joo :)  Sitten vaihtuiki jo vuosi 2011, ja me muutettiin hämeenlinnasta 30km johki hauholle, ja siellä vähän niin kuin erakoiduttiin, tuli joku hetki että halus olla vaan erossa kaikesta ja rauhassa, mutta me viihdyttiinkin siellä vaan joku 3kk, ja muutettiin takasi hämeenlinnaan siihen meijän entiseen rivitaloon.. Eipä ookkaan tapahtunu oikeen mitään mullistavaa, mitä nyt ollaan ostettu 2 maailman ihaninta mäyräkoiraa ja saatu ihania uusia ystäviä ja oltu kuin paita ja peppu !

Siinä oli meijän tarina, tuli varmaan kauhee maratooni postaus, ja jotkut matka ajat yms voi olla vähän sekasin, mutta oon koittanu muistaa kaiken ajallaan ! :)

Kynsiä en oo nyt kerenny tehä ollu niin vauhdikas viikonloppu ku on taas ravattu joka paikassa, mutta ensi viikolla niistä sitten, hyvää sunnuntai iltaa kaikille ! :) <3

-fani15 kommenttia:

 1. Ihana tarina :) <3 ps. meillä on joskus ollu mökki hauholla lastenkodin kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai on :D voi ei! mä en tykänny yhtään hauhosta :D siellä vaan erakoitu :D

   Poista
  2. Mutta kyllä sieltä mökin vois ottaa :)

   Poista
 2. harmi kun me muutettiin just hämeenlinnasta pois Riihimäelle. :D

  VastaaPoista
 3. Oooii <3 ootte niin söpöi viljamin kanssa. =)

  VastaaPoista
 4. Sulle on tunnustus mun blogissa :) http://thelittlenotebook2.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 5. Oon ite paininu "sitoutumiskammoiluni" kanssa pitkään, niin ihailen kyl sun/teidän rohkeutta ! Teidän nopeita "siirtoja" ja päätöksiä :--) ! Hatunnosto !

  Kaikkee hyvää teille jatkoonkin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :) tuollaiset sanat on aina niin ihana kuulla :) oon myös kuullu paljon paskaaki tästä jutusta :D <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥