6. maaliskuuta 2012

Työläs päivä ainakin siltä se tuntu :)

Moikka taas, täällä ollaan, eilen olin niin väsynyt etten yksinkertaisesti jaksanu tulla kirjottelemaan, mutta tänään heräsin virkeenä siihen kun netta soittaa että on tulossa kahville, aamu 8, meillä täällä on aikaset kahvittelu hetket (: Siitä se päivä sitten lähti käyntiin, pääsin tekemään kynsiä JES! On se vaan niin ihanaa, ja viljami oli sillä aikaa käyny kaupoilla, ja ostanu kaikkea tarpeellista ( se oli jopa muistanu tuoda mulle lisää sisustustarroja!
Äitin kynnet jotka tein, en ollu sanonu mitään että tein anopille samanlaiset, ja kun äiti selaili kuvia siitä mun vihkosta, niin se oli että noi mä haluisin tällä kertaa :D näköjään sama maku niillä.

Pohjalla dependin aluslakka, päällä models ownin bloomig pink, päällä dependin päällyslakka, top coat, koristelussa käytetty tipan muotoisia strasseja :)


Tänään olin sitten tekemessä niitä kynsiä, ja tälläiset saatiin aikaseksi, ensiksi laitettiin kynsiin tipit, geelattiin, lakattiin, ja koristeltiin. Asiakas ( voiko niin sanoa) ? ;D Halusi työnsä takia, perus kynnet, eikä mitään ylimäärästä, joten päätin tehdä kynsiin vaan kukkaset! Kovasti tykkäsi kynsistä, kun omat kynnet oli niin huonossa kunnossa ja lyhyet.

Tipit, ja geeli, pohjalla dependin aluslakka, Wild and grazyn : Neon light, ja päällä dependin päällyslakka ja top coat. Kukat tehty dotting toolin avulla, valkoisella nail art lakalla, ja keskellä strassit (:


Muuten haluisitteko kuvina mieluummin nuo mitä käytän kynsiin? Vai tarviiko niitä ollenkaan? Vai vaan ihan kirjotettuna? sanokaa mielipiteitä ?

Siinä oli tämän päivän kynsi teokset, huomenna ajattelin tehdä itelle kynnet, alan jo kyllästyä olemaan ilman lakkoja, itse asiassa tää on kamalaa yök, hyvä ku kehtaan katsoa omia kynsiä, pipi sormelle koitan keksiä jotakin, ja otan jo tuon harson pois.! Piste, ja vaikka viljami sanois mitä mä meinaan tehdä itselle kynnet !

Sitten vielä tämän päivän posteihin, sain 3 pakettia ja neljännen hain postista!

1. Paketti tuli sanna tara nail artilta
Paketti sisälsi mustan leimauslakan, 3 tikkua, johon voi tehdä kynsi koristeluja, ja mustaa hilettä, ja clitter dimond puna-hopea :)

2.Paketti tuli facebookin kynsikirppu torilta.
Paketissa tuli rusetti fimoja, oli muuten aivan ihania! Myöskin erillaisia hedelmä fimoja, ja nuo strassit tuli sanna tara nail artilta, tilasin siis ne sieltä, eksyivät vahingossa väärään kuvaan :D

3.Paketti tuli Lepikossa kuhisee, ja paketti sisälsi aivan ihanat korvakorut, mun mielestä nää on niin ihanat aww <3
Rakkaudet<3
Pääsivät heti tänään korviini :) Eiköhän tässä tullu asiaa jo niin paljon, että jätetään se yhden paketin esittely huomiselle, toivottavasti jaksatte lukea näin pitkän tekstin :D Tämä tyttö lähtee nyt katsomaan salkkareita, lenkille, ja suihkuun! Palataan huomenna, ja hyvää viikon alkua kaikille.

Ps. Postaus toiveita saa esittää!

Adjos ;)

4 kommenttia:

  1. postaustoiveena lisää videoita!! :) esim my day video..kodin esittely video, kysymyspostaus videona..??

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkeistä :) ton my day voisin ihan piakkoin tehdä ja myöskin kodin esittely videon :) sitten kun teen kysymys postauksen niin sitten sen :)

    VastaaPoista
  3. joooo my day video!!! laitat miehes vaikka kuvaamaan :) tee siitä mahd. pitkä kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥