10. maaliskuuta 2012

Paljon uutta

Tänään oon tehny itelle kynnet kaks kertaa, ja ekan kerran jälkeen tajusin että nyt loppu lyhyilä kynsillä oleminen, ja tein itelle geelikynnet tipeillä, laitoin vielä ranskalaiset manikyyrin, nimettömiin laitoin fimo rusetit, ja kaikkiin muihin sivuille strassit :) nyt on ihanaa kun on pitkät kynnet, niihin saakin tehtyä paljon erillailla kaikkia koristuksia yms, sen takia päätinki nytten että yritän olla mahdollisimman kauan tipeillä, itseasiassa niin kauan kunnes saan omat kynnet pitkiksi (:Tälläiset niistä tuli, vähän jäi tuon ranskiksen raja huonoksi ,mutta ekaa kertaa tein itelleni ranskiksen geeleillä, ni olihan siinä harjoittelemista, kerranki voin sanoa että mä oikeesti tykkään näistä ! :)

Sitten näytän teille ne kynnet, mitkä tein äitille, ja ne mitkä tein itelle ennen kun päätin geelata! Äiti tykkäs tosi paljon kynsistä, taas kerran, ja sano että kyllä niillä taas viikon viihtyy (:

Itse halusi valita värit, ja väreiksi valikoitui wild mildin : CU soon, rusetit otettiin laatalta, ja väri piti olla musta, myöskin strasseissa! :) sopii kuulemma simälasien kanssa yhteen.
Äitin kynnet!

Kauhistukset
Ite sitten tein glitter kynnet, punasella, ja pinkillä glitterillä, laitoin viivat glitter diamondilla, ja nimettömiin rusetit. Mutta onneksi viljami sanoi, että kaikki näyttää paremmilta pitkissä kynsissä, tiesin sen kyllä jo, mutta ei ollu tullu tehtyy itelle pitkiä, mutta nyt on ja tää kirjottaminen on hieman haastavaa, joten älkää välittäkö kirjotus virheistä.

Hain tänään myös prisman smart postista, tilaamani paketin, jonka löysin facebookin kirpparilta!
Geelej,tippejä,liimaa,leikkurit,strasseja

Siveltimiä,viiloja, pinsetit, dotting toolit :)
Pakkohan ne oli kotiuttaa kun halvalla sai! :) Mä en muuten tiiä miks toi kuva menee koko ajan noin päin, vaikka kuinka koitan kääntää sitä :o hmm..

Eiköhän tässä maratooni postauksessa ollu taas kaikki mitä on tänään tapahtunu, ei siis mitään muuta kuin kynsiä. :) katsotaan mistä huomenna puhutaan! Antakaa postaus ideoita?

<3: Fani

11 kommenttia:

 1. ihanat noi sun pitkät kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) tykkään iteki tosi paljon :)

   Poista
 2. postausideoita: videoita lisäääääääääääää :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hihi mäki tykkään tosi paljon!! :) käytätkö ite geelejä?

   Poista
 4. Miistä facebookin kirpparilta sä noita oot bongannut? Itsekkin teen geelikynsiä ja alkoi kiinnostaa mahottomasti :D
  Kiva blogi sulla ! :)

  http://itseetsimss.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Mikä sun nimi on facebookissa, siellä on sellanen kynsikirppis niin voin laittaa sinne, että kenen pitäisi olla tässä ryhmässä ! Niin laitan sun nimen sinne :)

   Mullakin on just meneillään sun blogin lukeminen :) Hihi!

   Poista
  2. Mut löytää nimellä Jenni Turunen :)

   Poista
 5. http://www.facebook.com/groups/232043033556094/ Se on tollanen ryhmä liity siihen :) En löytäny sua :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥