28. maaliskuuta 2012

Kamala keskiviikko

Anteeksi rakkaat lukijat pienestä postaus tauosta :) En vaan yksin kertasesti oo kerenny tekemään mitään.. En kynsiä, en olla koneella, ollu niin paljon muuta hommaa, kun tuo matkakin lähenee, viikko siis siihen vielä ! :)
Alotetaan eka vähän kivemmistä jutuista, ja säästetään loppuun ne huonot :/

Eilen käytiin sitten pitkästä aikaa hyvinkäällä,moikkaamassa sukulaisia, on se paikka kyllä niin muuttunu siitä kun ite siellä asui, no mitä hyvinkäältä sitte tarttu mukaan? öö kaks kynsilakan poistoainetta, oli pakko anttilasta ostaa mukaan, kun hämeenlinnassa ei enään oo anttilaa :(

Toi mansikan tuoksuinen tuoksuu ihan mansikalta, mutta tuo missä on omenan kuva niin ei todellakaan tuoksu omenalta, vaan kauheelta asetoonilta, se mun mielestä haiseee. Vielä en oo kerenny näitä testaamaan. mutta oon lukenu kyllä että nää olis hyviä. No 1e/kpl, ni ei ne kovin kalliita kyllä ole, näistä tulossa lisää kunhan oon testannu ne.

Sitten kynsiin,mitkä tein tikulle, anoppi halus nähä miltä tuo lakka näyttää tikulla, koska on suunnitellu,että teen maanantaina sille tuolla kynnet, sinne matkalla, kyseessä siis lakka color club : Alias
Color Club : Alias

Tikulla
Laitoin tikulle lakkaa 4 kerrosta, ja hyvin oli peittävä, ja nopeesti kuivuva, tykkäsin ite tästä lakasta tosi paljon, ja mietin että pitäiskö itelleki laittaa tällä matkalle kynnet, mutta mulla on omiini kynsiin ihan muut mielessä. Anopille tulee siis tämä lakka, ja koitin tehdä noilla strasseilla jonkun kuvion, noista nyt tuli tollasia huonoja rusetteja jos oikeen tarkkaan kattoo :D Ois pitäny vielä niitten keskellä laittaa jotkut pyöreet strassit, mutta katsotaan sitten minkä koristelun keksin :) Mitäs te tykkäätte tästä lakasta? Omat kynteni ovat siis nyt pienellä lakka tauolla, ne on vieläkin ihan karseessa kunnossa, mutta huomenna tai perjantaina laitan ne kuntoon, niistä kuvaa sitten!

Sitten niihin ihan muihin asioihin, mulla on ollu tänään joku epäonnen päivä :D Nyt mä jo nauran tälle, mutta päivällä en tosiaan nauranu. Me siis lähettiin käymään kahvilla meijän ystävällä netalla, ja ku lähettiin sieltä pois, päätin oikasta siitä toiselta puolelta pihaa, ja mitä sitten kävi? Auton pohja osu kaivonkanteen minkä routa oli nostanu maasta :D Ja pakoputki meni poikki, ja lähti irti.. Siitä sitten ajoin pienen matkan, ja auto piti niin kauheeta ääntä , eikä pystyny painaa kaasua, auto sammuksiin.. Ja soittoa äitille, että saan vakuutustiedot, sitten kun sain ne, niin soitin hinauspalveluun, ja ne tuli katsomaan sitä autoa, siellä oli siis sellanen mies joka on ennenki hinannu meijän autoa :D Ja se vaan nauro, ja sano että ei tätä tarvi hinata tän voi ihan hyvin ajaa kotiin, jos ne sitä lähtee hinaamaan ni multa olis tippuu vakuutus bonukset, ja se olis tullu vaan kalliiks, koska se kumminki on ajo kunnossa.

No nyt meillä siis on auto, että kaikki naapurit ja muutki ihmiset varmasti kuulee missä me liikutaan,koska se pakoputki on irti, ni sieltähän tulee kaikki äänet :D ETTÄ PRUMPRUM vaan teille :D Pitäis yrittää viikonlopun aikana korjata tää auto, ja helppohan se varmaan onki korjata, mutta se pitäis saada johki missä sen voi nostaa ylös, mä en tosiaan vie sitä mihkään korjaamoon, mikä velottaa 70e tunti :D Viljami kulta saa korjata sen ihan itse! :) Kun kuulette prumprum äänen, ni minä se vain oon, pienen peugeottini kanssa<3

Olipahan taas asiaa! :) Tuskin kukaan ees jaksaa lukee tätä, lässyn lässyn auto juttua :) Joten hyvää keskiviikko iltaa kaikille <3

14 kommenttia:

 1. Toi mansikka on ihan parasta. :) En enää muita poistoaineita käytäkään kun löysin ton, nimimerkillä haen noita aina sylillisen anttilasta. :'D

  Anteeks, ei olis saanut nauraa tolle autojutulle. :''D Oon vähän vahingoniloinen ihminen. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai no hyvä, täytyyki sitten seuraavan kerran kun menee anttilaan niin hamstrata niitä korillinen :D

   No joo kyllä muaki naurattaa se :D en oo siis mikään hyvä kuski ainakaan :D

   Poista
 2. haaaahah toi autojuttu :D meijänki äitin autossa on pakoputki irti ja se on niiiiiiiiiiiin törkeen kuuloneen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä viitti :D kaikki ihmiset kattoo ku liikut tuolla, että mikä helkkari sieltä tulee :D Mutta minä se vain :D

   Poista
 3. Fanii ! Sulle sit aina sattuu ja tapahtuu kaikkee. :'DD Sulle ei voi muutakun nauraa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii-i tiiän :D tää on joku paha karma ::D

   Poista
  2. Sulla on kiva blogi,jota tykkään seurata!Asun itse Hyvinkäällä ja olen samaa mieltä, että on muuttunut kauheasti :) Oletko käynyt uudessa kauppakeskus willassa? Mitäs tykkäät?

   Poista
  3. Kiva että tykkäät seurata :) aijjaa,asut vai? Missä päin siellä? :) Käyn hyvinkäällä kans aika usein, tai joskus harvemmin ja joskus useemmin.. En oo viel kerenny käydä, anttilassa ku käytiin niin näin vähän sitä, oon ainaki kuullu että on hyvä :) täytyy joskus kävästä :)

   Poista
  4. Asun Hyvinkään keskustassa tai kohta martissa(: Käy ihmseessä willassa seuraavan kerran, kun käyt! Aloin seuraamaan blogiasi,kun huomasin että ollaan aika saman ikäisiä!

   Poista
  5. ootko asunu hyvinkäällä kauan? =) Satutaanko siis tuntemaan? =) Kiva kun aloit seuramaan ! :) Täytyyki käydä siellä siis, tykkäsitkö ite willasta?

   Poista
  6. Hih,aloin itsekin miettimään,että ollaanko missään törmätty!En ainakaan muista. Muutin Hyvinkäälle,kun olin 13-vuotta.Itse tykkäsin willasta,kun siellä on hyvät vaatekaupat ym kivaa(: Milloin muutit pois Hyvinkäältä?

   Poista
  7. öö,millos mä muutin oisko ollu jotain vuotta 2010? :) Käytkö jotain koulua siellä nyt? =) Voihan olla että meillä onki jotain yhteisii kavereita? =) Minkä ikänen oot?

   Poista
  8. Olen nyt opiskellut Lahdessa ja valmistun kahden viikon päästä.Yhden vuoden opiskelin Hyvinkään ammatikoulussa (hyria) vuosina 08-09.On hyvin mahdollista,että on yhteisiä kavereita (: Täytän syyskuussa 20!

   Poista
 4. okei voi olla hyvinkin mahdollista, oon opiskellu samoina vuosina sun kanssa hyriassa :) Jos saa kysyä niin mikä sun nimi on? =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥