9. maaliskuuta 2012

Tilausta ja kynsiä!

Tää päivä on menny huomattavasti paremmin kuin muutama edellinen, hain 3 aikoihin äitin tähän yöksi, tein sille kynnet, ja itelle tein jo aamulla uudet, en viihtyny edellisessä, enkä viihdy näissäkään joten huomenna teen taas jotain uutta! :) Tänään ei oo tapahtunu oikeen mitään kummalista ollu ihan perus koti päivä! Paitsi että mun jt-cometicsin paketti saapui, olin jo unohtanut mitä olin tilannu sieltä, ja olin aivan et wau kun avasin sen, en muistanutkaan että olin ottanu noin paljon kaikkea, ja tarpeellista!


Elikkäs paketista palajastui strasseja, tarroja, 3kpl lakkoja ( ohuella siveltimellä), stamp ja scraper, iso laatta, appelsiinipuu tikkuja, hileitä, puhistuslappuja, pikakuivattaja, 3 viuhka kiekkoa, lasi kippo, 2 geeliä, fimo leikkuri, nail primer! Eli siis paljon kaikkea, ainut että toi pikakuivattaja ei tullu tuolta mukana, vaan äiti oli tilannu sen mulle avonilta, huomenna pääsen testaaman sitä ! Toivotaan että se on hyvä! Paljon taas tuli kaikkea tarpeellista! Noista viuhkoista tykkäsin älyttömän paljon.

Sitten tämän päivän kynsiin, mä en tiedä mut mä en vaan taaskaan tykänny näistä, äiti sano että on kivat, viljami tykkäs mutta mä en, mulla pitää olla jotain isoa :D eli siis paljon strasseja, hilettä, värejä yms (: nää oli vaan tällset kokeilu kynnet, huomenna teen jotain bling bligiä :)
Lakkana gosh, päälle tein ristiin valkoiset viivat, ja keskelle laitoin, helman  puolikkaat, paitsi keski sormeen koko ristin:) Mitäs te tykkäätte? Huomenna ajattelin esitelle teille kynnet mitkä tein äitille, ja omani kunhan saan ne tehtyä, yritän myös kuvata videon viikonlopun aikana <: mitäs teillä suunnitelmissa? 

 Loppuun viel kuva mun uudesta puhelimesta joka on aika kaamee, ei oikein mitään toimintoja, mutta saa nyt luvan hetken kestää mulla :)
Alkuasukas puhelin!
Nyt mä lähen viettämään laatu aikaa äitin ja viljamin kanssa moikka kaikki! Ja hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. mulla on ollut toi sama puhelin joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää yhtään siitä :D yritän just et äiti ottais sen ja mä saisin sen mun omanlaisen takasi D:

      Poista

Kiitos kommentista ♥