13. maaliskuuta 2012

Tiistaita

Moikka moi taas (: pidin blogissani pari päivää hiljais eloa, koska en oikeesti oo tehny mitään, niin en viittiny tulla tänne vaan kertomaan kun oon istunu television ääressä ja juonu kahvia, tein siis sillon muutama päivä sitten itelleni geelikynnet, ja nyt niitä ei enään ole :/ mä jotenki aina onnistun sohlaamaan niitten kanssa, kaksi katkes kunnolla, kun jätin sormeni auton oven väliin, peukalo jäi kotona kaapin oven väliin, yksi katkesi vain vähäsen kun siivosin, ja arght, hermohan siinä sitten meni että poistin ne kokonaan, ja ajattelin muutaman päivän nytten hoitaa mun kynsiä, koska ne mistä katkes se kynsi on todella kipeät, ja arat :/ Mutta illalla kyllä lakkaan ne ainakin jotenkin nätiksi!

Mutta eilen sain ystäväni kylään, joka heti ensimmäisenä kysy että saako hän tänään vihdoinki ne kynnet, ja mähän olin ihan innoissani,että saan taas tehdä jollekin muulle ku itelle, se on musta paljon kivempaa tehdä toiselle! Kynsistä tuli tälläiset, marja itse valitsi, tippien värin, geelin värin, ja strassit.

Tälläiset niistä sitten tuli :) Itekin tykkään näistä tosi paljon, ja voisinpa joskus itellekin tehdä vähän saman tyyliset, tietenki pinkit :D ylläri! Tipeiksi valittiin värittömät, ja geeleiksi, ihan tavallinen geeli, ja sitten tuo vaalean sininen geeli joka tuo pienen vivahduksen sinistä kynsiin, strasseista väriksi valikoitui kultainen ja musta.. En oikeen tiiä onko toi geeli nyt niin hyvää vai, noi geelit on sieltä facebookin kirpparilta ostettu, ja purkissa ne on paljon kivemman näköisiä? :o Olisiko sitten pitäny laittaa kaksi kerrosta tuota väriä? Mitäs luulette? No mutta just sitä puhuttiin marjan kanssa, että ei sitä opi ku kokeilemalla, täytyy koittaa niitä muitakin geelejä, että jättääkö ne noin vaaleeksi tuon värin :o hmm.. vai teenköhän mä nyt jotakin väärin?

Sitten vähän tähän päivään, elikkä meille tuli tänään viljamin kanssa 3-vuotta täyteen, ja sen kunniaksi käytiin ostamassa donitsit :D Oli ihana herätä aamulla kun muru kerranki muisti jonkun päivän. ei oo viljamin tapasta. Muuten ollaan vaan oltu kotona, kohta ruvetaan tekemään nugetteja ja salaattia, ja jatketaan möllötystä. AINIIN ja huono onni jatkuu käytiin siis siellä kaupassa, ja rekasta roisku kurat meijän auton ikkunalle, ni mä sitten pyyhin niitä, niin kumpikin pyyhkijä irtos ja lähti lentoon. :D Naurettiin kummatki vedet silmissä, ja mulla tuli melkeen pissi housuun joo totta oli se niin hauskaa! Nyt ei oo autossa pyyhkimiä :D

10 kommenttia:

 1. ihanat kynnet! ootko sä käyny jtn kurssei vai ootko ihan vaa itte alkanu tekee niit? sain kyl ittekki nauraa noista teijän pyyhkijöistä! :D hahah

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ihan ite vaan teen! Ostin sen geeli aloitus paketin, ja kovasti opettelen koko ajan, ois ihana käydä kyllä joku kurssi! No älä viitti, sinne meni pyyhkijät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsti ihan sika huippuu! itte haluaisin kauheesti käydä ripsipidennysten kurssil, että pääsis itte laittaa muille ripsii! :)

   Poista
  2. niimpä :) Se on niin ihanaa, mä haluan kosmetologiksi!

   Poista
 3. Voisin kuvitella, et pitää laittaa kaks kerrosta. Tai ainakaan ei geelausta oo tarkotus jättää noin läpikuultavaksi. Harvoin geelatut on täysin läpinäkyvät. Ja teetkö muuten tipeillä? Onko sulla tippileikkuria? Vai tarkotuksella on noin pitkät? Ite huomaan, jos kerralla teen superpitkät kynnet, niin ne kyllä katkee heti. Teen alussa lyhkäsemmät ja annan kasvaa omaa vauhtia, niin tottuu itekkin mittaan. Ja sit koitan aina, et massaa on tarpeeks. Jos kynsi antaa liikaa periksi, laitan massaa lisää. Toki tuo kokeilu on helpompaa akryylien kanssa..

  VastaaPoista
 4. Juu teen tipeillä, ja on tippi leikkurit :) Kaverini halusi noin pitkät kynnet.. Niin noissa geeleissä sanottiin jotain että ensin väritöntä geeli yksi kerros, sitten tuota geeliä yksi kerros, ja päälle vielä yksi väritön geelaus :o En oikeen ymmärrä, olisi varmaan pitäny laittaa kaksi kerrosta tuota värillistä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geeleistä en tosiaan tiedä, mutta en koskaan kyllä noin läpikuultavia kynsiä oo nähnyt.. voi geeleissäkin olla kyllä vika. Mut voithan sä koittaa harjotella vaikka yhteen irtotippiin. Kerrostaa siihen sinistä ja koittaa, tuleeko siithen ollenkaan pigmenttiä vai jääkö kerrostamallakin noin luiruksi. Liimaat vaikka sen tipin hammastikkuun, niin saat sit helposti laitettua kynnen uuniin. Luulis, että kahella kolmella kerroksella tulis väriä. Mut sit kynnetkin taitaa olla kyllä aika paksut jos pitää kirkkaatkin geelit laittaa. Hmm, no kokeilemalla se varmaan selviäis..

   Poista
  2. Niin täytyy koittaa :) en tiiä ne on vielä ihan läpikuultavia siinä geeli purkissakin, voihan se olla että kuuluuki olla noin :) Täytyy kyllä nytten ruvata koittamaan noita geelejä, mulla on siis ihan kunnonki geelit,mitkä ei jää noin, koska ne on ihan värillisiä :) Mutta noista en tiiä, täytyypä ruveta testailemaan :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥