8. maaliskuuta 2012

Hirveä ilta

Viljami siis lähti eilen illalla halille korjaamaan meijän autoa, ja ajattelin että nyt mulla on aikaa tehdä itselle kynnet, toisin kuitenkin kävi. Saman tien kun viljami oli lähteny, mun puhelin soi, ja siellä oli meijän entinen vuokran antaja, se siinä sitten rupesi täyttä kurkkua huutamaan että mä olen aiheittanu hänelle vesi vahingon, pilannu hänn pirtti pöytänsä ja rikkonu lamput :D Yritin selittää sille että kun en ole, ja ei se mua kuunnellu, ja tokas vaan että mä en maksa teijän takuu rahoja takasi!

Soitin sitten viljamille, viljamin äitille, ja omalle äitille, kun ei se vuokran antaja suostunu kuuntelemaan mua, mehän tehtiin siis sellainen lappu, että tämän paperin allekirjoituksen jälkeen ei vuokran antajalle, ole enään mitään vaateita asunnon suhteen, ja se meni laittamaan siihen nimen alle, ja meijän äiti koittaa selittää sille, että se raha tulee kokonaan takasi, eikä mitään muttia, se oli sitten vaan sanonu meijän äitille että älä uhkaile mua oikeudessa nähdään :D ja soitteli koko ajan meille kaikille, ja löi aina luurin korvaan! Uhkaili poliiseilla mua, ja että tulee meijän oven taakse ja mitä kaikkea, niin että mä joudun maksamaan sen 5000e vesi vahingosta ! Sitten ajattelin että laitan sille vielä viimeisen viestin, että me lähdetään huomen aamulla oikeusapu toimistoon, ja mennään sitten sitä kautta, itepä allekirjoitti sen lapun, ja meni tunti niin se vastasi että "takuuraha siirretty kokonaan viljamin tilille, eikä halua enään ikinä kuulla meistä" ei sinäänsä en mäkään siitä.

Se tais tajuta, että se häviää sen jutun, ja se tulee sille tosi kalliiksi! No takuuraha on nyt hoidettu, mutta vesi vahingosta, se aikoo viedä meijät oikeuteen, se nyt on mulle ihan sama, koska mä en ole sitä vesi vahinkoa tehnyt, ja siivooja voi todistaa sen, ja mulla on mustaa valkoisella ONNEKS olin viisas, koska tää ei oo eka kerta kun meille käyn näin ! Katsotaan mitä tuleman pitää, en jaksais tapella enään yhdenkään vuokran antajan kanssa, mä rupeen olemaan niin loppu. huhu.

Mutta sitten muihin asioihin, tänään toivottavasti saisin tehtyä itelle kynnet, jos ei mitään ihmeempiä tapahdu, viljami tuolla juuri sisustaa meijän olohuonetta uuteen uskoon, se on tollanen kova sisustaja, se vois vaikka joka päivä vaihtaa järjestystä :D Sitten kun se siirsi mun kynsijuttuja, niin se tokas ittekseen nää pitää siirtää varovasti ettei china glazet mee rikki :D höpsö <3 Nyt mä meen syömään aamupalaa, ja ehkäpä tekemään jo heti aamusta kynnet. palataan illalla! :)

ps. piakkoin tulossa arvonta!

10 kommenttia:

 1. vähä törkee se entinen vuokranantaja ;o !
  mä en ymmärrä. kummiskin se on ite tuhonnut asuntoaan että se saisi rahat teiltä :D
  jos sillä itellää on rahat loppumas tms...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se voi olla, äiti sanoki jo että se on ihan varmaan käyttäny ne rahat :D tällä viikolla sitten saan tietää että viekö se mut oikeuteen siitä vesi vahingosta :D jos oisin tehny vesi vahingon ni oisin kai mä ilmottanu ku mun vakuutus ois korvannu sen :D

   Poista
 2. tekiks se siivooja jonku tarkistuksen vai miten sulla on mustaa valkosella? Ois pitäny itekki tajuu silloin ku asuttii yksityisellä vuokralla, mut meillä oli vähän eri juttu ku meijän kissa oli hajottanu seinän, tai siis tapetin ja meijän takuuvuokra tuli kaupungilta sille vuokranatajalle ja sit meitä uhkailtiin siitä vaikka se asia oli kaupungin ja vuokranantajan välillä siinä vaiheessa että ei onneks jouduttu ite kusee siitä mitenkää, vaikka kyllä korjattiin se seinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis meijän äiti tulosti vuokraajien sivuilta sellaisen tarkitus lapun, se vuokran antaja sai katsoa koko asunnon läpi, tottakai, ja sitten siinä luki että tämän tarkastuksen jälkeen sinulle ei ole mitään vaateita asunnon suhteen, ja se meni laittamaan siihen nimen alle, koska siellä ei mitään ollu vikana :D ja sitten se soittaa että ei tällä paperilla tee mitään :D tottakai tekee se oli virallinen lappu, kannattaa se tehdä aina jos asuu yksityisellä :) Mekin korjattiin siellä asunnossa omat jälkemme :)

   Poista
  2. kylläpä oli varsinaisen tyhmä vuokranantaja :D joo pitää ottaa sellanen jos joskus muutetaan taas yksityiselle, mutta tuskimpa muutetaan ku tällsen yhtiön asunnoissa on halvempaa ja vaikka asunto oliski ihan tosi paskassa kunnossa ni yleensä ei siitä mitään tule ja ne remppaa aina uusille asukkaille asunnon kuten seinien maalaamista yms ja näissä takuuvuokra vaan 300 € :)

   Poista
  3. no se oli tosi tyhmä :D oho, harmi että täällä ei ole tollaisia asuntoja! :s ja kauungin asunnot on täällä kauheita :/

   Poista
 3. No huhhuh O__O ! Ompa tosi asiallista tollaset puhelut ja viestit ! On meitä moneen junaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no näköjään joo :D olin ihan että mitä :O sit se sanoo että se soittaa meille poliisit tai tulee ite :D poliisithan ois vaan nauranu :D

   Poista
 4. Siis miks muutitte pois siitä asunnosta?:)
  Kauhee vuokranantaja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se irti sano meijän vuokra sopimuksen, koska eros sen miehestä ja tartti ite asuntoa! Vaikka sillonku muutettiin ni se sano et toivoo et me asuttais siin ainaki 5 vuotta :D ni vuos kerettiin asua :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥