3. maaliskuuta 2012

Lauantai

Hyvää lauantaita vaan kaikille, mulle tää on enemmänki taas arki päivä. itse asiassa mä en jotenkaan erota viikonloppuja arjesta, koska meillä on ne aika samanlaisia. Tänään oo laittanut kaikki viimeisset tavarat paikalleen, järjestelly mun kynsi juttuja, tehny pippuripihvejä ja daim muffineita ohje otettu täältä Kinuski kissa, siivonnu vessan ja ulkoillu kauniissa säässä! Myöskin päivään oon kuulunut yksi kaatuminen, josta kankku todella kipeä :s Sormi paketissa haljenneen kynnen takia, ettei se pala irtoa, kynteni voi tällä hetkellä todella huonosti ja on älyttömän kipeä, lakkauksia en viitsinyt tänään tehdä, koska ei se näytä musta kivalta kun yksi sormi on paketissa. Mutta enköhän huomenna pääse taas tekemään kynnet, kun äiti ja ne tulee vierailulle.

Oon tänään myöskin tehnyt naamani viikko huollon, nypiny kulmat, tehnyt naamion, kuorinnan kunnon puhdistuksen yms : ) Koska mulle tulee aina kauheesti finnejä, jos on jotain stressattavaa, ja näköjään toi muutto stressas mua, vaikka sehän meni hyvin.

Naamio naamassa

Piti yrittää ite ottaa kuvat, ku viljami katso lätkää joten ei kerenny tulla kuvaileen mua :D

Kuva sormesta joka on paketissa, kaikkia kiinnostaa!

Epämuodostuneet muffinit, mutta todella hyviä!
Siinäpä muutama kuva tästä päivästä, video postauksen yritän huomenna saada aluilleen / tehdä valmiiksi. Kun äiti ne lähtee. Tuntuu vaan että aika juoksee, vaikka heräis kuinka aikasin, tänäänki täällä herätty 5 :o joku kausi taas kun tulee herättyä kauheen aikasin.. Toivottavasti on ohi menevää pian! Palaillaan huomenna kynsien parissa!

Ps. Alempana haaste postaus top 10 lakat (:

4 kommenttia:

 1. Näyttää hyville noi daim-muffinsit :) ite vois kokeilla kanssa tehdä niitä tällä viikolla ja jos onnistuu ni tekis niitä ristiäisii ja sit niit marianne muffinsei kans :P

  VastaaPoista
 2. kannattaa kokeilla ne oli tosi hyviä :) ite kerkesin syödä yhden ku viljami oli syöny jo loput :D herkku suu! :D

  VastaaPoista
 3. jeee tänään sunnuntai ja toivonmukaan videon aika <3 tehkää siitä mahd. pitkä ja kiva :) kertokaa ittestänne ja suhteestanne ja elämästänne :) ja loppuun vois laittaa kierroksen teijän kodista videonmuodossa. vinkvink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) toivotaan että tuossa illalla saadaan video tänne :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥