15. maaliskuuta 2012

Ruskeata + ylläri tilaus

Tein sitten eilen itelleni ruskeat kynnet, ja päätin koristella ne tarroilla, ja nimettömiin tein strasseilla, kaulakorut :) Mutta en tiedä mitä kävi, kun laitoin pikakuivattajan ja päällyslakan, niin tarrat rupes kohoilemaan ja irtosi melkeenpä heti :o Oliko siis jompikumpi sellainen mitä ei olisi kannattanut laittaa? Ja mitä mieltä te olette dependin päällyslakasta, laitoin sitä kaikkiin muihin paitsi pikkurilliin, ja siitä tulikin ihanan ruskea, mutta kaikki muut muuttuivat päällyslakan jälkeen lilahtavaksi? :o Ei mulle ennen oo näin käyny? Onko kellekään muulle?
En oo vielä siistiny kynsinauhoja i know!

Huomaatteko miten tuo tarra on eturomessa? :o Näissä kuvissa ei niin sitä lilahtavaa väriä näy, jos ei tarkkaan isontele kuvaa :o
Kynsissä käytetty:

1 kerros dependin aluslakkaa
3 kerrosta china glazen Goin` my way!
Avonin pikakuivattajaa
1kerros dependin aluslakkaa
strasseja
plus tarroja

Pikkurillin jätin tarkoituksella ilman mitään, koska lakka itestään on jo niin kaunis, mutta en sitten tiedä mitä kävi tarrojen, ja päällyslakan kanssa :o Jos joku osaa antaa jotain vinkkejä, niin olisin todella kiitollinen, että ens kerralla saan tehtyä paremmin!

Sitten mennäänki mun ylläri pakettiin, minkä äiti oli mulle tilannu, ja eilen kun käytiin siellä, niin antoi sen mulle apua, olin ihan innoissanu! Miten äiti osaskaan tilata mulle noita lakkoja!
Rakkaudet<3
Tälläisiä sieltä paljastu, ja vielä vähän enemmänkin, nämä pullot olivat 15ml, ja loput olivat 7ml, mutta ei se haittaa, ihanat ensimmäiset color clubini <3

1. Color club : Alter Ego 2. Color club : Ulterior Motive 3 : Color Club : Secret Agent 4. Color Club : Alias 5. Color Club : Total Mystery, jossa oli pieni halkema, kaikki muut olivatkin täysin ehjiä :) Hintaa näillä isoilla oli 4,50e, ei minun mielestäni todellakaan kalliita :o :) Mikäköhän näistä pääsisi tänään kynsille, ensimmäisenä? ;)

Ja sitten vuorossa me minit ;)
Nämä kaikki ovat niin suloisen ihanan pieniä, rakastuin näihin heti, vaikka koko onkin vain 7ml, mutta kyllähän sellainen kauan kestää!

1. Color Club : Too violet 2. Color Club : De-luxe-cious 3. Color Club : Untamed Luxury 4. Color club : Sultry Diva 5. Color Club : Magic Attraction 6. Color Club : Sexy Siren

Ja lisää mini pulloja :)


On ne vaan niin ihania, ja niitä on niin paljon, että mä en tosiaan tiedä mistä mä aloitan :D

1. Color Club : She`s Sooo Glam 2. Color Club : Hold `Em 3. Color Club : Uptown Girl 4. Color Club : French Tip 5. Color Club : Pretty in platinium 6. Color Club : Positively Posh 7. Color Club : Killer Curves 8. Color Club : Snake Skin

Ja näillä pienillä oli hintaa vissiin se 1.97e :ooo Ei kallista, noin ihanoista lakoista! Mitäs tykkäätte, onko siellä joku teidän suosikki? :) Huommenna sitten kirjoitus siitä mikä ensimmäisenä pääsi kynnelle! :)

Pakettiin oli vielä laittettu tälläinen ylläriksi, varmaan kaupan päällinen kuin noin paljon oli äiti tilannu :)

Claudia : Lilac Pink! :) Ootteko testannu tätä merkkiä ?

Eipä mulla tänään muuta, viikonloppuna, koitan julkaista sen mun tekemäni videon taas tänne, ja katsellaan sitten, huomenna luvassa kynsiä! Hihi, ideoita vaan vilisee päässä !

Ainiin ja arvonta on suunnitteilla koko ajan! Kuhan saadaan vielä muutama lukija lisää! :) Ja saan kaikki loputki palkintoon liittyvät tavarat !

9 kommenttia:

 1. ihania uusia lakkoja! toi ruskee 7ml on ihana, tommonen suklainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) noi kaikki on niin ihania! on vähän liikaa nyt valinnan varaa :D

   Poista
 2. oot luvannu laittaa aikoja sitte kotivideon? ja muitaki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yks videopostaus tuolla on jo:)

   Poista
  2. Ano: se on aikaa vievää hommaa, tehdä video, leikata sitä, ladata se.. Yhden oon jo tehny niin kuin oot varmaan huomannu. Ja en viitti koko ajan julkaista vaan video postauksia, on välillä ihan kiva kirjoittaa vaan! Mutta tulossa on kyllä!

   Poista
 3. Ihana toi sun tausta ;D tommonen pirtsakka!

  mäki haluan kynnet !!! saat joskus tehdä mulle??:))

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon <3 Oot niin ihanan piristävä! Heti ku tuun sinne niin otan lakat mukaani ja teen sulle kynnet! <3

  VastaaPoista
 5. toivottavasti et oo muuttamassa tätä blogia kokonaan kynsiblogiksi? vähän näyttää siltä....kun ennen tämä blogi oli ihan jotain muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, en ole muuttamassa tätä pelkästään kynsi blogiksi, kerron täällä myös kaikkea muuta :) ei pelkoa!

   Poista

Kiitos kommentista ♥