5. marraskuuta 2012

Arvonta on päättynyt

Arvonta on nyt päättynyt. 


Osallistujia oli kaiken kaikkiaan 76kpl, joista 2 jouduin hylkäämään puuttununen sähköpostiosoitteen takia :/ :) Arpoja tuli yhteensä 185kpl.

Arvonnan suoritin random.org sivulla ja olin kirjoittanut kaikki nimet, sähköpostiosoitteet ja arvat wordiin :) Voittajan ovat numerot 19 ja 103.

Pääpalkinnon eli 50kpl glittereitä numerolla 19 voitti !!!!

Nimimerkki : Ansku ja sähköposti aivoherk...

Toisen palkinnon eli 20kpl glitteireitä numerolla 103 voitti !!! 

Nimimerkki : Eekku ja sähköposti Eekku80...

Otan teihin yheyttä sähköpostilla, mikäli ei viikon kuluessa kuulu vastausta arvon palkinnon uudestaan :) 

ONNEA NÄILLE KAHDELLE <3    

Sitten vielä niihin ylläripalkinnon saajiin. Niitä valitsin tällä kertaa kaksi, koska en osannut valita vaan toista. Molemmat oli kirjoittanut mulle niin ihanasti!

Ylläripalkinnot lähtee seuraaville henkilöille :

JENNA. Sähköposti : Jenna_98_....

Ja jennan palaute oli tälläinen!

Blogisi on ihanan selkeä, ja helppolukuinen, ja tunnisteet yms. on kivasti ja helposti selailtavissa. Ulkoasu on myös tosi kiva, ja selkeä, eikä sinänsä vie huomiota pois kaikista upeista lakkauksista! Värejä käytät myös hienoissa kynsitaideteoksissa (jos näin voi sanoa?:D) tosi monipuolisesti, joka on ihan superkiva juttu! Blogistasi myös saa inspiraatiota omiinkin kynsikoristeluihin, ja kynsien tekemiseen. (..ja niinkai se oikeastaan vähän näissä kynsiblogeissa onkin tarkoitus, että muut voisivat mahdollisesti inspiroitua toisten upeista tekeleistä..)
Kokonaisuudessaan blogi on tosi upea, ja jatkan varmasti seuraamista vielä tästä eteenpäinkin! (:

Toinen ylläripalkinto menee. Pieni tulitikkutyttö. Sähköposti : Mankipeipi....

Ja pienen tulitikkutytön palaute!

Oon tykännyt sun blogista ihan hirveesti, musta on kiva lukea välillä muustakin kun kynsistä. Ostospostaukset on aina mieleen;) Kaikki ns. perusjutut; blogin ulkoasu, teksti ja sen sisältö kolahtaa ja on selkeää, joten ei kai tätä voi olla lukematta?:o
Postausideaksi voisin heittää jotain lempiruokani/reseptini, päivä kuvina, päivä viljamin kirjoittamana, miksi haluaisit "isona"...kyllähän näitä keksisi, vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä johon haluaisi tutustua!
Monesti oon saanut sulta inspiraatiota ja tatuointejasi ihastellessa ei voi siltäkään himolta välttyä;) sulla on myös tosi kiva tyyli! Hmm, oonpas tylsä kun en oikeen mitään rakentavaa keksi, en vain näe tässä oikein parannettavaa.
Kiitos kun kirjoitat, jatka samaan malliin! 8)

Kiitos näistä <3 Otan teihin myös yhteyttä sähköpostilla! :)

Kiitos kaikille osallistujille, seuraava arvonta on tulossa pian! Myöskin kaikki postaustoiveet on otettu ylös ja niitä alankin nyt sitten toteuttelemaan :)

<3 : Fani 


 

4 kommenttia:

  1. Eikäää! Siis kiitos aivan tuhannesti!! oon niin onnellinen. ♥ Piristi kyllä niin paljon! :) Ihan huippua!

    VastaaPoista
  2. kiitos ,vastailin sähköpostiin

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥