2. marraskuuta 2012

Kun kerta sullakin niin mullakin

Tein itelle tuossa hetki sitten eläinaiheiset kynnet, ei ole siis mitenkään uutta. Mä vaan tykkään niin paljon näistä leopardikynsistä eiku nää taitaaki muuten olla seepra aiheiset? :D No olkoon kummat vaan, mutta silti aina ne näyttää vaan niin ihanilta.
Vaikka nyt onkin jo syksy ja talvi tulossa kovaa vauhtia tein nufun neon väreillä kynnet ja kyllähän nää hieman kaupassa keräsi katseita :) Päätin ekaa kertaa koittaa tuota että teen nimettömän eri värillä ja kyllähän se näyttää ihan kivalle :) Mitäs te tykkäätte näin syksyllä neon väreistä? Ennen kuvausta olin jo kerenny sohlaamaan noita kynsiä jotenkin ja kuvauksen jälkeen kun vedin kengät jalkaan niin peukalosta lähti lakat hups :)

Sainkin arvonnassa palautetta kun en laita kuvia kynsilakoista mitä käytän tekoon. Asia korjattu tästä lähtien saatte kuvat niistä :)

Käytetyt lakat
* Sally Hansen : Base Coat ( Aluslakka)
* Mia Secret : Kynnenkovettaja ( Toimii muuten oikeesti )
* Nfu`oh : Fs23 ( Nimetön )
* Nfu`oh : Fs01 ( Muut kynnet ) Oisi muuten ollu hyvä jos oisin laittanu valkoisen lakat näitten neonien alle, mutta enpäs jotenkaan tajunnut.
* Art Club : Black Hologram ( Viivat )
* Seche Vite : Top Coat ( Päällyslakka )

Kun olin tehnyt nämä kynnet niin ystäväni noora tuli meille kahville ja halusi samanlaiset mutta eriväreillä :)
Tälläiset sitten tehtiin nooralle. Ihan kivan näköiset niistä tuli, vaikka kynnet on todella lyhyet ja kynsinauhat purtu!!!!!! NOORA!

Käytetyt lakat

* Sally Hansen : Base Coat ( Aluslakka )
* Mia Secret : Kynnenkovettaja. Taitaa kyllä aika turhaa tätä laittaa jos ei käytä säännöllisesti? :o
* Kleancolor : Metallic Pink. Kaikkiin tuntuu iskevän tämä lakka, noorakin sanoi heti että tätä muihin kynsiin paitsi nimettömään.
* Models Own : Sterling Silver ( Nimetön )
* Art Club : Black Hologram ( Viivat )
* Seche Vite : Top Coat ( Päällyslakka )

Onhan se kaverinki saatava samanlaiset <3 Tälläisiä kynsiä tällä kertaa. Oliko kummatkaan teidän mieleenne?

Sitten hieman kuulumisia. Olo on ollut ihan hyvä, vaikka kova ikävä on jöröä <3 Ollaan käyty pitkiä lenkkejä, sen ansiosta oon saanu pari liika kiloa pois :D Muuten ollaan vaan shoppailtu, kateltu telkkua, tehty ruokaa, ei siis mitään ihmeempiä perus arkea! :) Asiaa olis vaikka kuinka paljon, mutta en viitti tehdä tästä mitään kilometri postausta, koska kukaan ei jaksais lukea tätä. Loppuun vielä laitan pari kommellusta jotka mulle on tässä käyny :D

* Ostin kaupasta doven body rasvan tai siis luulin ostaneeni, olin sillä sitten jo hetken kerenny rasvata ja mietin aina että miks se rasva ei levity kunnolla ja mun ihoo kutittaa ihan älyttömästi :D Syytin jo meijän vettäki että se on likasta :D Mutta sitten tajusin lukea rasvapurkin ja se olikin tehonaamio hiuksille.Hups.

* Toinen sitten samaan syssyyn, luulin ostaneeni tigin hiuslakan ja aina suoristuksen jälkeen laitoin sitä. Ja mietin että miks mun hiukset kihartuu vaan aina vaikka oon ne suoristanu koska vihaan kiharoita. No sekin selvisi olin sitten ostanu jotain ihme kiharoitten tuoja/pitäjä. Nice. Pitäisköhän lopettaa kosmetiikkatuotteitten osto ? :D

<3 : Fani

6 kommenttia:

 1. ostoksiin viitaten tekevälle sattuu =)
  kivoja kynsiä noi sun kynnet oli kivemmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :DD
   Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet, etenkin noi sun omilla kynsilläolevat, koska keltaiset ja vihreät.♥
  ..ja muutenkin tollaset seepra/tiikeri raidat on ihania.;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mäkin tykkäsin noista todella paljon! Ne on aina niin ihanat ja helpot tehdä :)

   Poista
 3. Eiks se mee niin ei tiikereillä ja seeproilla on raidat ja leopardeilla pilkut? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se muuten taitaaki mennä :D oon välillä aina vähän hukassa :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥